Ofte stilte spørsmål

Jeg vil bestille en Rosebamse til utlandet, er dette mulig?

Vi tilbyr gratis frakt gjennom Postnord i Norge! Dersom du vil sende Rosebamsen din til utlandet (kun Europa og Nord-Amerika) er det mulig! Frakten koster 180kr ekstra, lengre leveringstid må påregnes og lokale tollavgifter må påregnes av kjøper. Dersom du ønsker å sende en Rosebamse utenfor Europa og Nord-Amerika, vennligst ta kontakt med oss på e-post, så fikser vi det! Husk å legge til hvilket land du ønsker å få Rosebamsen tilsendt til, så finner vi den beste løsningen på frakt. 

Jeg vil overraske kjæresten min og lurer på hvordan pakken ankommer leveringsadressen?
Bestillingen din vil ankomme et av Postnords utleveringssted nærmest leveringsadressen du oppga. Ettersom pakken er for stor for å kunne settes inn i en postkasse, vil du få en hentelapp i postkassen og selve pakken henter du på nærmeste Postnord utleveringssted. Om du ikke vil risikere å ødelegge overraskelsen, anbefaler vi å velge en leveringsadresse til en venn eller familie.

Hvor lang tid tar det før jeg får min Rosebamse?
Avhengig av hvor du befinner deg i Norge, kan det ta mellom 2 og 7 virkedager før du får din Rosebamse. Om du ønsker Rosebamsen enda raskere, vennligst  ta kontakt med oss på e-post ved bestilling - vi kan hjelpe.
I perioder med mye trafikk hos oss og/eller Posten (f.eks. Valentinsdag, Jul osv.) må lenger leveringstid påregnes.

Er det trygt å ha min Rosebamse blant barn, husdyr eller folk med allergi?
Alle våre Rosebamser er laget av et lett og ikke-giftig mykt isopor-materiale. Det skal være trygt i alle tilfellene ovenfor, men om du fortsatt er i tvil, vennligst kontakt fastlegen din. Merk deg også at falske Rosebamser kan være laget av farlige stoffer for at de skal være billigst mulig, men disse finner du altså ikke hos oss.