Om oss

 

Vi er en norsk bedrift med produkter som sendes direkte fra lageret vårt utenfor Oslo. Vi i Rosebamse.no er opptatt av å lage en luksusgave som vil vare evig og den perfekte gaven for spesielle anledninger eller bare for å vise din takknemlighet for noen. Rosebamse teamet er dedikert til å gi deg en gave som inkluderer luksus og stolthet. Vi jobber hver dag for å tilby den beste prisen og den beste kvaliteten på det norske markedet.

Rosebamse har fri frakt i hele Norge. Vi sender med Postnord og pakken din vil bruke 2-5 virkedager fra oss til du kan hente den på nærmeste Postnord hentested. Har du et spørsmål? Ikke nøl med å spørre - vi hjelper gjerne!

Rosebamse.no ble grunnlagt da vi så en mangel på gaver som varer evig. I flere generasjoner har roser vært et symbol på kjærlighet, skjønnhet og følelser. Ved å kombinere roser med bamser skaper man den perfekte gave til en man er glad i. De spesielt utvalgte fargene og størrelsen på Rosebamsene som tilbys av Rosebamse.no, har et elegant utseende og en eller flere nydelige farger.

For å beskytte Rosebamsen under transport blir bamsen pakket inn i en elegant boks med et sløyfebånd. Boksen er også laget slik at din Rosebamse kan bli stående i boksen og likevel se eksklusiv ut. Håndlaget med kjærlighet håper vi du vil legge merke til hver minste følelse du får av å ha din Rosebamse i rommet.

 

Organisasjonsnummer: 923328912MVA

Registrert i Foretaksregisteret og Medverdiavgiftsregisteret.

 

Oslo, Norge
Etablert september 2019